Adana'da 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı açıldı




Adana'da 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı açıldı.



ADANA'da, 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.
Kent merkezinde bulunan bir otelde gerçekleşen ve Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) VE Elka Fuarcılık öncülüğünde düzenlenen fuarın açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Dünyası Parlamenterler Birliği Genel Koordinatörü ve Büyükelçi Hulusi Kılıç, Ayamder Başkanı Nadir Vurankaya, Elka Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç yanı sıra inşaat sektöründen birçok iş insanı katıldı.
42 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarın açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek, inşaat sektörünün her dönem önemli bir sektör olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Adana’nın her açıdan yatırım için cazip bir kent olduğunu vurgulayan Akyürek. Burada açılan fuarlarla kentin ekonomisinin gelişeceğini kaydetti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yapılan her fuarın bir yenilik bir hareketlilik olduğunu belirtti.
Ayamder Başkanı Nadir Vurankaya ise Adana'nın Anadolu’nun kültürel ve ticari bir buluşma noktası olduğunu dile getirdi. Kent olarak böyle bir fuara ev sahipliği yapmanın çok önemli olduğunu belirten Vurankaya, “Adana’nın gelişmesi için bu fuarlar önemli. Adana, gelişen ekonomik yapısı, göç alma potansiyeli ile emlak ve gayrimenkul potansiyeli yüksek bir kent. Bundan dolayı zaman Adana’ya yatırım yapma zamanıdır. Evet inşaat sektörü yükselen maliyetlerle birlikte bir daralma yaşadı. Ama zaman içinde birlik ve beraberlikle bu zorluklar aşılacaktır” dedi.
Fuarı düzenleyen Elka Fuarcılık şirketi Yönetim Kurulu Bülent Yamaç, katılan tüm firmalara ve destek olan herkese çok teşekkür ettiğini belirterek, “Yaptığımız işe inanıyoruz. 42 tane firma bir araya geldik. Biz de burada öncülük yapmış olduk. Belediyelerimiz ve Adana’nın önde gelen firmaları burada stant kurdu. Mutluyuz, heyecanlıyız. Bu fuar Adana ekonomisi için büyük bir motive kaynağı olacak. Hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra fuara katılan firmalara çeşitli hediyeler verildi. Katılımcılar daha sonra fuarda kurulan stantları gezerek incelemelerde bulundu.


www.elkafuar.com
bilgi@elkafuar.com
 (0322) 459 06 05
Seyhan, Emek Mah. Barış Blv. 41012 Sk No:21 Kat:1-2, PK:01000, Seyhan - Adana